Whirlpool akl 449/ix схема встраивания

Reiniging & Onderhoud Geavanceerde reinigingsprogramma’s en speciale opties in combinatie met eenvoudig te reinigen interieur en exterieur. Energieklasse Buitengewone energiebesparing.Een oven in de A/A+ energieklasse verbruikt minder energie waardoor u bespaart op verbruik en uw energierekening lager wordt. Dodává se spolu s pečícím plechem a roštem. Používaním webu s týmto súhlasíte (zistiť viac). Súhlasím. Technologie/ Functies Innovatieve technologie en speciale functies die u helpen om heerlijke maaltijden te bereiden in minder tijd met behulp van de automatische instellingen.

Hoe hoger de score, hoe energiezuiniger het apparaat. Whirlpool AKP 449 IX. Celková vnitřní kapacita trouby: 60l, Typ trouby: elektrický, Vnitřní objem trouby: 60l. Provedení: vestavěný, Barva: černá, nerezová ocel, Typ ovládání:… celá specifikace. Energieklasse Buitengewone energiebesparing.Een oven in de A/A+ energieklasse verbruikt minder energie waardoor u bespaart op verbruik en uw energierekening lager wordt. Whirlpool12 827 руб.Коротко о товареэлектрическая независимая духовка59.5 х 59.5 x 56.4 смповоротные переключателикласс энергопотребления: бесплатно, 2-4 дняСамовывоз15 280 руб.
Multifunction 5 Voor verschillende kookmethodes.De Multifunction 5 optie biedt flexibele kookfuncties, om perfecte resultaten te verzekeren voor elk recept. Standaard ovenruimte Deze Whirlpool oven beschikt over een standaard ovenruimte. Energieklasse A Goede energie-efficiëntie.Met energieklasse A biedt dit Whirlpool apparaat zowel ideale resultaten als een laag energieverbruik. Standaard ovenruimte Deze Whirlpool oven beschikt over een standaard ovenruimte. Capaciteit De inhoud van deze oven, gemeten in liter.

Похожие записи:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.